abd de soru cvp
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 09:15:38 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: abd de soru cvp  (Okunma Sayısı 264 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sürgün Reis
phpBB teğmen

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2007, 06:09:34 ÖS »

-En genç oglunuz, hani su 22 yasinda olan, o kaç yasindaydi? ,Fotografiniz çekilirken orada miydiniz? -Savasta ölen kardesiniz mi yoksa sizmiydiniz?
-Yalnizmiydiniz yoksa kendi basiniza miydiniz?
-Çarpisma aninda araçlar birbirinden ne kadar uzaktaydi?
-Kaç defa intihar ettiniz?

Soru: "Merdivenler alt kata iniyordu öyle mi? Cevap: "Evet" Soru: "Peki yukariya da çikiyorlarmiydi?"

Soru: "3 çocugu vardi, öyle mi?" Cevap: "Evet" Soru: "Kaç tanesi erkekti?" Cevap: "Hiçbiri" Soru: "Peki kiz varmiydi?"

Soru: "Mr. Slatrey, balayina gittiniz degil mi?" Cevap: "Evet Efendim, Avrupa'ya gittim" Soru: "Peki esinizi de götürdünüz mü?"

Soru: "Gördügünüz kisiyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boylarda sakalli biriydi" Soru: "Peki erkek mi, kadin miydi?"

Soru: "Ylk evliliginiz nasil sona erdi?" Cevap: "Ölümle" Soru: "Peki hanginizin ölümü?"

Soru: "Bütün cevaplariniz sözlü olmali, anlasildi mi? Simdi söyleyin bana hangi okula gittiniz?" Cevap: "Sözlü"

Soru: "Otopsiye basladiginiz saati söyleyebilir misiniz?" Cevap: "Otopsi sabah 8:30 civarinda basladi" Soru: "Ve bu sirada Mr. Dennington ölüydü, degil mi?" Cevap: "Yooo, masanin üzerinde oturmus kendisine neden otopsi yaptigimi merak ediyordu." Soru: "Doktor, otopsiye baslamadan önce nabzi kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayir." Soru: "Kan basincini kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayir." Soru: "Solunumu kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayir." Soru: "O zaman hastanin otopsi esnasinda halen yasiyor olma ihtimali var, öyle degil mi?" Cevap: "Hayir." Soru: "Bundan nasil bu kadar emin olabilirsiniz?" Cevap: "Çünkü beyni yanimdaki kavanozun içinde duruyordu." Soru: "Ancak buna ragmen halen hayatta olamaz miydi?" Cevap: "Tabii, belki de hayattaydi ve bir yerlerde hukuk master'i yapiyordu

evda Kursunu

arkaaslar somürmeye karşıyım lütfen sadece msj okumayalım arada bir en azından emeğe saygı olarak msj bırakalım.
eski birisi:SevdeKursunu
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks