bir yol
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 07:17:44 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: bir yol  (Okunma Sayısı 633 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araştırmacı
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 27, 2007, 01:19:37 ÖÖ »

Sitenizi çokgüzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim.Sizden ricam üstün çocuklar ve aileleri hakkında. imkanları dar olan ailelerin yararına olabilecek eğitimiyle ilğili ailelerin kullanabileceği kitaplar  linkler.Üstün çocuklarımızla ilğili sorunlarımızı ne kadar anlatsak çözüm bulamıyoruz .Birçok aile sorunlarına çözüm bulmayı bırakın anlatacak yer bile bulamamakta.Üstün olan çocuklarımız kısıtlı bir eğitim süreçinde dersten bıkma kopma noktasın da biz aileler ise çıkış yolu bulma amacı için ikamet yerinde yardım alamayarak internette site site bilği edinme yoluna başvurmaktayız .İnanın birçok aile aynı durumda tabiri caizse tırnağın varsa başını kaşı misali çOcuklarımız için bulduğumuz farklı birşeyi birbirimize aktarmaktayız.Biz aile olarak çocuğumuz devlet okulunda okurkenk nasıl eğitimini sevmesini okuldan bıkmasını enğelleyebilir çocuklarımızın gelişmesini sağlayabiliriz.İlğiniz için şimdiden teşekkür eder başarılar ve taktirlerin sizlerle olmasını dilerim.
arif
phpBB teğmen

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2007, 11:39:18 ÖÖ »

Malesef sizin de belirttiğiniz gibi ülkemizde üstün yetenekli çocuklara eğitim veren kurumların sayısı çok az.Düşüncelerinize katılmamak elde değil. Yetkililer en kısa sürede bu konu üzerinde yoğunlaşmalı.  
Bu arada üstün yetenekli çocukların eğitim alabileceği İstanbul Beyazıt Ford
Otosan İlköğretim Okulu
İstanbul'da bulunan üstün yetenekli çocuklara eğitim veren bir kurumdur. Umarım zamanla bu kurumlarımızın sayısı artar.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks