güzel sözler 2
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 10:16:21 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: güzel sözler 2  (Okunma Sayısı 409 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sürgün Reis
phpBB teğmen

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 01, 2006, 12:53:45 ÖS »

Gideceğin bütün yollara "Seni Seviyorum" yazdım. Nerden gidersen git, bunu okuyacaksın...

* Bir gün hayatımı yoksa beni mi çok seviyorsun diyeceksin. Bende hayatı diyeceğim çekip gideceksin. Oysa bütün hayatımın sen olduğunu asla bilmeyeceksin...

-hani baharda açan güller var ya! renk renk çeşit çeşit! yemyeşil yapraklarıyla mutluluğu, rengiyle aşkı anlatan güller! işte o güller götüne girsin :-p)))

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayım...

Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsın.

***Basını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır ; geçip giden zaman.

?Bir gün Cehennemde karşılaşabiliriz. Sen kalp hırsızı olduğun için, bense Tanrıyı bırakıp sana taptığım için...

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim. sonra sevmeyi öğrendim... Sayende unutulmayı da öğrendim. Yalnız unutmayı öğrenemedim...

***Ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım.Çiçek olur mezarında açarım.

Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.

Üstüne "seviyorum" yazdığım bir kağıttan, sandal yapıyor, dereye bırakıyorum. ister yüzsün, ister batsın, ister bir çalıya takılsın o kağıt sandal, hep derenin

Eğer çölde kuruyan bir çiçek olsan, seni yaşatmak için ömür boyu ağlardım...

******Güller hep ellerinde açsın,ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.

*Aşk bir elma şekeridir. Şekeri yersin sapı kalır...

********Kim bilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni EBEDİYEN SEVECEĞİM..

***Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiğinde boşluk dolduran değil, gittiğinde yeri doldurulmayanlardan olsun...

*?*Aşk karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...

***Dünyada iki kör tanıdım; biri beni görmeyen sen, biri de senden başkasını görmeyen ben...

******Seni yıldızlara benzetiyorum.Onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var, onlar milyonlarca, sen bir tanesin...

**********Sevmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce...

*****Yalnızlık gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yağmur sokakların,   Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin bir tanem...

*******Gül bahçesinde geçse de ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsa da ölüm, uğrunda ölmeye değer gülüm..

*_*Gün bir gün, sevdalanmış geceye gecede yakamoz düşürmüş denize o günden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş, ta ki güneş tutulup gölge düşürene dek sevdalara.

*_*Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi...

*_*Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler. Bağrına taş basarsın acılar bir gün biter. Giden gitsin aldırma yangınlarda söner. Sakın bakma ardına krallar önde gider.

evda Kursunu

arkaaslar somürmeye karşıyım lütfen sadece msj okumayalım arada bir en azından emeğe saygı olarak msj bırakalım.
eski birisi:SevdeKursunu
Mersi
phpBB başçavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2006, 11:43:15 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "sevda_kursunu675"
Gideceğin bütün yollara "Seni Seviyorum" yazdım. Nerden gidersen git, bunu okuyacaksın...

******.

Gerçekten yazdın mı? :lol:

e seninle oluyor ne sensiz...
Sürgün Reis
phpBB teğmen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2006, 04:49:51 ÖS »

okadar değerli değil malesef o sözleri ben yazmadım ki yazanlara sor o soruyu :roll:

evda Kursunu

arkaaslar somürmeye karşıyım lütfen sadece msj okumayalım arada bir en azından emeğe saygı olarak msj bırakalım.
eski birisi:SevdeKursunu
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks