OKULLARDA ŞİDDET page 5
rehberliknet.com
Ocak 10, 2009, 02:19:29 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: OKULLARDA ŞİDDET  (Okunma Sayısı 2207 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sürgün Reis
phpBB teğmen

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2006, 07:28:33 ÖS »

:lol: tamam ne kızıyon rüzgar ne kadar ser eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur

evda Kursunu

arkaaslar somürmeye karşıyım lütfen sadece msj okumayalım arada bir en azından emeğe saygı olarak msj bırakalım.
eski birisi:SevdeKursunu
ruya
phpBB onbaşı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 27, 2007, 03:19:45 ÖS »

babam sınıf öğretmeni öğrencileri 1.sınftan 5.sınıfa kadar okutuyo tabi okuldaki anıarını evdede anlatıyo ben biraz merak birazda garip karşılayarak dinliyorum babam her zaman eğitim ailede başlar der bence sonuna kadar haklı çocuk dayak yemekten o kadar arsızlaşmışki öğretmen naparsa yapsın düzelmiyo diyo burda herşey ailede başlıyo kendimden örnek verim sınıfımda öle öğrenciler varki ağzını kapyamıyo ve tabi öğretmenin azarını işitiyo öle öğrencilerde varki değil derste normalde bile sesleri duyulmuyo burda herşey ailede başlıyo buradan eğitimcilere laf sölemek kolay tabi :x  :x  :x

URL=http://imageshack.us][/URL]
Shot at 2007-06-27
energy
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2007, 08:23:31 ÖS »

sırf keyif olsun die öğrencisini tartaklayan bi öğretmen görmedim...kendimde öğretmenimden kimi zaman (şiddet deil de bi uyarı dielim)gördüüm oldu ama suan öğretmenime sonsuz tesekkür ediyorum...kimse vefasız deil hele bi eğitim ggörmüş öğretmenler hiç deill.biras saygı ltfn...
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks