ÖSS page 4
rehberliknet.com
Ocak 10, 2009, 12:03:04 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖSS  (Okunma Sayısı 1735 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mersi
phpBB başçavuş

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2006, 05:23:03 ÖS »

Alıntı sahibi: "cimcime"
bende bu sene sınava giricek olan bahtsız öğrencilerden biriyim Üzgün
ama ben hayat =3 saat kuralını çoook saçma buluyorum yılların birikimini bi anda bizden geri istiyorlar ve bence öss her zaman haytımızı belirleyecek sınav olmuyo tutki kazanamadın o zaman hayatın tam tersine bi belirsizliğe doğru sürüklenip gider
yada kazandın varsayalım senelerce okudun ama bi iş bulamadın işte karşında yine kocaman bi belirsizlik
bi dengesizlikte şurda devlet önümüze hayatımızı belirliycek bi sınav koyuyo ama buna hazırlanmamız için yeterli imkanları sunamıyo o zaman öss nin hayatımızın sınavı olması da bi tezatlık değil mi sizcede?NeyNey :?:

Bence meseleye güzel yaklaşmışsın gibi görünse de Türkiye şartlarında:
1. Sınavdan daha iyi bir yöntem görünmüyor
2. Herkes bu sistemde yine eşit haklara sahip. Yani herkes senin gibi ve uyanık olup daha fazla çalışan kazanıyor...
3. Ancak herşeye rağmen gönül isterdiki sınav sistemine alternatif yeni kurallar gelsin.
4. Çare bulmak bile zor :roll: .. Bunaldım walla

e seninle oluyor ne sensiz...
cimcime
phpBB onbaşı
**

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 21, 2006, 07:17:31 ÖS »

Türkiye şartlarında fazlasını beklememek gerektiğini bende biliyorum ama hiç bişey beklemedende olmuyo en azından okul ve öss birbirine paralel olmalı mesela biz okulda össde hiç soru gelmeyen konuları bir dönem işledik geniş ayrıntılarıyla ama en çok soru gelen konuları bir ders içinde geçtik buna bi çözüm bulunabilir mesela hem her zaman çok çalışan kazanmıyo öss birazda şans işi şansınında yaver gitmesi lazım biraz

nsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks