sms sözleri için bir bakın güzel sözler. hazır cevaplar
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 03:51:59 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: sms sözleri için bir bakın güzel sözler. hazır cevaplar  (Okunma Sayısı 374 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sürgün Reis
Moderator
phpBB teğmen

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 27, 2007, 11:58:17 ÖS »

Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen... ...

Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... ...

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı... ...

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı... ...

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim... ...

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır... ...

Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... ...

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... ...

Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin... ...

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın... ...

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar... ...

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"... ...

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! ...

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ...

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir... ...

burdan sonrası ayrılık  

EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM... ...

Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin. ...

Gecenin En Sarhoş Vaktınde Sana Son Bir Şiir Yazacagim, içinde Sana , Sahte Göz Yaşlarina, Masum Bakişlarina Ve Yalan Aşkina Lanet Okuyacagim...

Telefondaki sessiz nefesine, sıcacık gülümsemene, karşımda otururken beni süzmelerine hasret kaldım. İnanki tatlım varlığına, arkadaşlığına, dostluğuna muhtacım. Seni İnanılmaz Özledim.

Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse yokluğumla kal sevgili ki yokluğum benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun...

HADI GIT ARTIK,NE DURUYORSUN BEEE YOKLUGUNA INANDIR BENI YORULDUM HER BULDUGUM YERDE KAYBETMEKTEN SENI...

Usandım yeşermemiş umutsuz bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yürekten kendimden usandım durup durup seni özlemekten ...

Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için, uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN..

Sana bıraktığım her çağrı seni özlediğimden, Yolladığım her mesaj seni sevdiğimden, Senin hep sesini duymak isteyişim sensizliğe alışamadığımdandır...

GÖZLERİMDEN AKAN YAŞ SENİ ETKİLESİN,ÖYLE BİR ETKİLESİN Kİ HER GÖRDÜĞÜN AKAN YAŞ BENİ SANA HATIRLATSIN...!

SANA OLAN DUYGULARIMI CUMLELERE AKTARABILSEYDIM EGER BITMEK TUKENMEK BILMEYEN BU COCUKSU SEVGIM BIR KALEM, GOZYASLARIM MUREKKEP PAMLASI, VE UGRUNA ADANMIS BU GARIP ISE, SOLGUN BIR KAGIT PARCASI OLURDU...

Her şey sağır içimde ne şiir ne musiki dünyadan bezmişliğim dünyalar kadar eski öylesine dağılmış öyle yıkılmışım ki bu ne bitmez ayrılık bu ne özlem diyorum..

BIR DAHA GOZLERIME BAKMA NE OLURSUN BEN BEN DEGILIM GOZLERIM DE SENIN DEGIL BOSUNA ARAMA SEVGILIM BEN YALAN OLDUM SENIN ICIN

SU UC GUNLUK DUNYADA COK GORULDU SEVGIMIZ, MUTLULUGA GIDEN YOLU KAPATTI KADERIMIZ, MUTLU OLMAN ICIN KESME ALLAHINDAN UMIDINI, YOKSA OLURSUN BENIM GIBI!
...

Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel çünki gülüşünü " ÇOK ÖZLEDİM "

burda sonra özür msjları  

Benim icin çok anlamlısın öyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep. Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmen ...

Şey.. Nasıl söylesem? Kelime bulamıyorum.. Çok zor biliyorum... Söylemeliyim artık... Şey... Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Yani özür dilerim. ...

Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için... Özür dilerim seni orada beklettiğim için... Yaptığım her yanlış için ÖZÜR DİLERİM ...

SOZLERINDEN BELLI, KIRMISIM SENI BILMEDEN... BIR OPUCUK VERSEM, SARILSAM, OZUR DILESEM AFFEDER MISIN BENI? ...

Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın? ...

Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim. Saygılarımla?

SANIRIM OZUR DILEMEK ICIN COK GEC KALDIM AMA YINE DE SON KEZ SANSIMI DENEMEK ISTIYORUM: OZUR DILERIM!

SADECE OZUR DILEMEK ISTEMISTIM. YAPAMADIM SACMA GURURUMA YENILDIM AMA SESSIZCE CEKIP GITMENE DE DAYANAMADIM. BENI AFFET OLUR MU? COK UZGUNUM! ...

BILIYORUM HATA BENDE... YAPTIGIM AFFEDILECEK BIR SEY DEGIL! AMA YINE DE YALVARIYORUM SANA N.OLUR BENI AFFET...

Özür dilemenin bir asillik olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden. İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim ve seni de arayamadım... Üzgünüm canım. Telafi edeceğime söz veriyorum! ...

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte. Bu bir barış mesajı! Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye.. Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle, diyor ki: "Kırdım seni ama inan çok üzgünüm. Bugün için özür dilerim.

Üzüntümü anlatacak kelime yok. Olanlar için gerçekten çok üzgünüm ve çok özür dilerim. Dostluk kolay kurulur ama devam ettirmek zordur. Bugün kırdım seni. Ama inan istemden oldu. Bu nedenle senden çok çok özür dilerim ...

Dostluk kolay kurulur ama devam ettirmek zordur. Bugün kırdım seni. Ama inan istemeden oldu. Bu nedenle senden çok, çok özür dilerim. ...

Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: ?Kırdım seni ama inan çok üzgünüm... Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız.? ...

Bu sms ile bir de opucuk yolluyorum sana ozurlerimi kabul edip, beni affetmen icin... Sen o kadar degerlisin ki benim icin, sensiz bir hayat dusunemiyorum sevgilim... Affet beni olur mu? Askim, her seyim! ...

bukadar zor olduğunu bilmezdim yazı yazmanın parmaklarım ağırdı yeter artık benden bu kadar bu msj da  

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.

DUNYADA IBNELIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...

BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...

AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM. SENI NE DOKTORLAR, NE MUHENDISLER ISTEDI DE VERMEDIM. UZULME ANNECIGIM. BEN HEPSINE VERDIM...

TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...

OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IS,BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN...

SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...

BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK IBNELERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...

ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER...

AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR...

O'NUN SERT BEDENINI OCE AVCUMUN ICINE ALDIM SONRA KAFASINI DUDAKLARIMIN ARASINDAN GECIRDIM O ESSIZ SIVI BANA HAYAT VERIYORDU COCACOLA HAYATIN TADI...

BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...

IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS ...

TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS...

DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR...

ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ONUNDEN GECIYORMUS. MAHKEMEDEN CATAL-KASIK SESLERI GELIYORMUS NIYE? CUNKU MAHKEMEDE SANIGIN HAKKINI YIYOLARMIS.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.

Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.

Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor

İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum

Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.

Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek.
"Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım seni .Taa ki beni sende bulana kadar.

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...

Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.

Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..

Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.

Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.

Sen dünyaya sürgün bir meleksin .Ve ben seni o kadar çok seveceğimki .Bir daha cennetine dönemeyeceksin

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen.

Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim.

Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.
Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...

Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...

Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha çok seviyor...

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.

Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR !

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır.

Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!

evda Kursunu

arkaaslar somürmeye karşıyım lütfen sadece msj okumayalım arada bir en azından emeğe saygı olarak msj bırakalım.
eski birisi:SevdeKursunu
emre_han
phpBB üstçavuş

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2007, 01:31:45 ÖÖ »

eline,emeğine,yüreğine sağlık sağlık :oops:

ğlamak istiyorsanız bile sakın yapmayın, çünkü biryerlerde hala sizin tebessümünüz için yaşayan birileri vardır
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks