trabzon spor uefa şansını sürdürüyor
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 11:58:38 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: trabzon spor uefa şansını sürdürüyor  (Okunma Sayısı 223 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre_han
phpBB üstçavuş

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 18, 2006, 09:38:30 ÖS »

Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu aydınlatan ışık sisteminin arızılanması nedeni ile bugüne ertelenen Trabzonspor-Diyarbakırspor maçında gülen taraf Bordo-mavili takım olurken, UEFA Kupası'na katılma yolunda da şansını devam ettirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, dün yapamadıklarını bugün 23 dakikada yaptıklarını belirterek, "Dün yapamadığımızı oyuncularımız bugün 23 dakikada yaptı. Bunun bundan sonra da devam etmesini diliyorum. Takımımız iyi oynadı ve güzel bir sonuç elde etti. Burada alınan 3-0'lık galibiyetin, önümüzdeki haftalar için iyi bir çıkış olmasını diliyorum" dedi.
Transferle ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade eden Albayrak, "Transferle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Takip ettiğimiz oyuncular var. Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic gelecek sezon için devam edip etmeme konusunda yaptığımız görüşme sonrası kendisi bizden zaman istedi. Bir zamana ihtiyacı olduğunu bize iletti. Biz de yönetim kurulu olarak o zamanı kullanıyoruz. Önümüzde 4 maç daha var. Bir ay gibi bir süremiz var. Bu süre içerisinde görüşmelerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kaptanı Fatih Tekke ise, dün oynadıkları Diyarbakırspor maçının kendileri için zor geçtiğini kaydederek, "Diyarbakırspor maçı dün bizim için zor geçti. Bugün ise yakaladığımız gol fırstalarının bir çoğunu değerlendirememize rağmen 3-0'lık güzel bir sonuç ile sahadan ayrıldık. İyi bir maç oldu. Umarım bu sonuç, önümüzdeki haftalar için güzel bir çıkış olur" diye konuştu.

Diyarkırspor kalecisi Metin Aktaş ise, dün akşamdan sonra kendilerini toparlayamadıklarını belirterek, "Maçın sonucu 1-0 veya 3-0 bitmiş önemli değil, dün akşamdan sonra kendimizi toparlayamadık. Her tarafımız ağrıyor. Trabzonspor 20 dakikada istediğini aldı. Bizde nerdeyse posizyon yoktu" açıklamasını yaptı.

ğlamak istiyorsanız bile sakın yapmayın, çünkü biryerlerde hala sizin tebessümünüz için yaşayan birileri vardır
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks