türk gençliğine sesleniyorum
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 10:22:40 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: türk gençliğine sesleniyorum  (Okunma Sayısı 583 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emre_han
phpBB üstçavuş

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 20, 2006, 05:59:10 ÖS »

anlamsız bi yolda emeklemekle tek ele geçecek şey zaman kaybıdır bence.peki amaç ney neden emeklemek yürümeden koşamassınki bu geçlik böyle giderse vatan elden gidiyor.o türkbayrağının rengindeki asalet o yıldız utanmıycakmısınız.ben şimdiden geçlerinden olmaya utanıyorum bile.ayrımcılıkla ülkeyi bölmeye çalışıyolar ve herkez bunun içinde oynuyor bu vatandan bir karış vermeyen dedelerimize ne hesap vereceğiz peki? kürt,türk,laz,...takımlı siyah,beyaz,esmer ayrımcılıklarını yapıyosun peki amacın yada karın ney.bir sopayı kırabiliyosun ama birden fazlasını kıramıyorsun.bu ülkenin yüreğinden korkanlara yüereksiziz diye gösteri yapmayın biz namus ve vatan için can verenlerden olmalıyız ama nereye kadar gider bilmiyorum. çeşitli din tuzaklarına düşmek hoşunuzamı gidiyo kanıtlanmış şeyleri yalanlamak anlamsız.kaç kişiye kar'ın beyaz değil de kırmızı olduğuna inandırabilirsiniz ama biz kendimiz inanmışız, inandırmışlar bizi buna. tüm kalbimle toparlanmamızı istiyorum tek başına güç güç olmaz birleşip ayrımcılık yapmadan bir araya gelip işte biz,türk gencinin gücü demeliyiz.hepinizi dostluğa çağırıyorum

ğlamak istiyorsanız bile sakın yapmayın, çünkü biryerlerde hala sizin tebessümünüz için yaşayan birileri vardır
cemre
phpBB üstçavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2006, 10:03:46 ÖÖ »

Anlamlı çağrın için teşekkürler. Gençlerimiz senin gibi bilinçli olursa gelecek için daha ümitli olabiliriz.Ümitsizliğe kapılmadan herkesin görevi ne olursa olsun çok çalışması gerekiyor.
Coğrafyacı
phpBB asteğmen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2006, 12:24:34 ÖS »

Dostluk davetine katılmamak mümkün değil... :wink:

othing is impossible
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks