ÜNİVERSİTELER ARASI DENKLİK
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 01:05:35 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÜNİVERSİTELER ARASI DENKLİK  (Okunma Sayısı 756 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izzet
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« : Mart 27, 2006, 04:18:02 ÖS »

mrb   oncelikle  size tesekkur etmek istiyorum  ben yurtdisinda MOldova  da  yok un  gondermis oldugu denklik  sahibi  bir ogrenciyim buradaki arkadaslar  bir takim  korkuya sahipler  mezun  olunca  sikinti yasarmiyiz yahut calisma alanlarimiz  kisitli olur mu diye:  sizce biz gercekten  turkiyede okuyan ogrenciler gibi  esit haklara sahip olabilirmiyiz  yahut ne gibi alanlarda calisabilirizz  bizden istenen  sadece  kpds den  70 baraji  bunu  yaptiktan sonra baska  sinava tabii  tutulacakmiyizz    ingiliz dili ve
edebiyati  mezunlari ne gibi alanlarda calisabilirr   ve  ogretmen  olma  
sansimiz nedir   yanitinizi bekliyecegim  saygilar........
Coğrafyacı
phpBB asteğmen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2006, 04:29:12 ÖS »

Yahu zaten denk olsanız ne olacak burada iş varmı ki :lol: ... Şaka bir yana Moldova Üniversiteleri bildiğim kadarıyla (ancak ben de bir araştırayım) denklik hakkında sahipler dolayısıyla KPDSsınavı haricinde başka bir istek yok fakat KPDS'yi de hafife almamanız ümidiyle yeniden görüşmek üzere :wink:

othing is impossible
sedat
phpBB çavuş

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2006, 01:35:18 ÖÖ »

Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denklik Yönetmeliğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
http://www.yok.gov.tr/mevzuat/yonet/yonet47.html

Yök denklik belgesini verdikten sonra bir problem çıkmaz.
İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunları seçtikleri herhangi bir alanda Yüksek Lisans ve Doktora yapma olanağına sahip oldukları gibi aynı zamanda Eğitim Fakültelerinde Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına katılarak, tüm resmi ve özel lise ve kolejlerde İngilizce öğretmenliği yapabilirler.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks