UYGUN MESLEĞİ SEÇME page 2
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 02:48:50 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: UYGUN MESLEĞİ SEÇME  (Okunma Sayısı 1038 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FATİH
Administrator
phpBB onbaşı

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 05:43:20 ÖS »

Alıntı sahibi: "selenay"
meraba ben özge alan seçmem gerekiyor ama gerçekten çok kararsızım ailemin  görüşleri hocalarımın görüşleri çevremin sözleri beni çok baskı altında bıraktı.gerçekten hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum meslek seçmedim en büyük sorunumda bu zaten lütfen bana yardım edin.1 haftaya kadar sürem war bölüm seçilmeye başlanıldı iyi günler :cry:

Üyelerimizin bu konudaki yardım talepleri bizleri memnun etmenin yanısıra düşündürmektedir de...
Zira alan seçimi bir hayat seçimidir ve bu konuda kişisel ilgi ve ihtiyaçlarınız oldukça önemlidir. Dolayısıyla sizi çok iyi tanımadan bu konuda yönlendirme yapmamız mümkün değildir. Bu konuda bizim size en büyük faydamız asıl kararı sizin vermeniz için ufak yönlendirmeler olacaktır ki bunun için de yine sizi tanımak gerekmektedir. Dolayısıyla sohbet ve paylaşım dileklerimizle diyerek bu konudaki paylaşımlarınızı bekliyor ona göre sitemizde bulunan bir çok rehber öğretmenin size bazı yönlendirmeler yapacağını da düşünüyoruz

rif isen bir gül yeter kokmaya, hoyrat isen gir bahçeyi yıkmaya.
selenay
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 12:46:23 ÖS »

rehberlik hocalarına hiç rastlamadım büyük bi desteğe ihtiyacım war ben zaten kararsız olduğum için buraya başvurdum benlik bişey yok yönlendirmeye ihtiyacım war ii günler Kahkaha

erhaba arkadaşlar
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks