yoğun ve yaygın terapiler
rehberliknet.com
Kasım 21, 2008, 02:13:47 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SİTEMİZLE AKTİF OLARAK İLGİLENECEK MODERATÖRLER ALINACAKTIR. İLGİLİLER rehberliknet@gmail.com MAİL ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİR.
REHBERLiKNET.COM YÖNETİMİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: yoğun ve yaygın terapiler  (Okunma Sayısı 262 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ALGI
Newbie
*

Teşekkür Sayısı: 0

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 26, 2007, 01:46:13 ÖS »

Merhabalar…
Biri otistik 7 yaşında ikiz erkek annesiyim…anneLİK görevimi 3 aydır profesyonel bir yaklaşımla birleştirerek çok güvendiğim iki eğitimciyle rehabilitasyon kursu açmaya karar verdim….bu kararı vermemde birkaç sebep vardı..arkadaşlarımdan bazıları çocuklarına tanıdan itibaren yoğun eğitimler uygulamış ailelerdi…dr.lovaas’in yoğun aba terapisini almış olan bir çocuğumuz şu anda normal okula başlamak üzereydi…bir başka arkadaşım çocuğunu ağır bir otizmin pençesinden yoğun eğitimlerle kurtarmıştı…bütün bunları görmek bende hem kendim çocuğumda bu kadarını yapamadığım için bir suçluluk duygusu yarattı hem de bir hırs oluşturdu….öyle bir kurum olmalı ki çocuklar yoğun eğitim alabilsinler ve ekonomik olarak da sarsılmasınlar… sonuçta devletin verdiği belliydi..bundan sonrası özel kurumlarca yapılması gereken şeylerdi…

Ve tüm bu düşünceler başka kurumlardaki eğitimlerin kalitesizliği beni bu kurumu açmaya itti…ve ben bu kurumda tümü uzmanlardan oluşan kadromla hem en iyi eğitimi vermeye çalışıcam  hem de toplumun bu çocuklara bakış açısında bir farkliılık yaratmak için uğraşıcam…bu son söylediğimi naısl yapabilirim bilmiyorum ama basın yoluyla elimden geldiğince her yere ulaşmaya çalışacağım…şu anda da google dan otizmle ilgili her yeri tarıyor ve üye olmaya çalışıyorum…

Beni üye yaparsanız ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim…

İyi günler…

ALGI ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

TEL:0212 2111091

FAX:2125755

tistik annesiyim…çok güvendiğim iki eğitimciyle rehabilitasyon kursu açmaya karar verdim..Beni üye yaparsanız ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim…
ALGI ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ
TEL:0212 2111091
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks